ДЕН 1ви

Нещо всички ме бъзикат че съм грозен ,но аз поне си знам че съм тъп. Никога няма да бъда с онази чалгарка с късата поличка и мрежестия чорапогащник ,но и оназ дето и викат Филип Тотю става - поне мустаците са и в тон с черната тениска.
Чалгата е виновна за всичко това !

ДЕН 2ри

Днеска се запознах с Фили . . . Златка. Мирише ужасно ,но нямам друг избор - тя ми е единственият шанс .Мисля да я поканя на среща ,но първо трябва да се вмириша малко ,за да и харесам - ще я поканя след 2 седмици.

ДЕН 3ти

Купих си черни дрехи - на тях най-малко им личи че са мръсни. Вече се уча да слушам метъл - приятно е - тея крещат така сигурно щото ги сърби. И аз ще са разкрещя от сърбеш а само 3 дни не съм се къпал.
Поканих Златка на среща и тя ме целуна - мустаците са и меки и нежни .Каза че са и девствени и затова.

ДЕН 4ти

Сърби, но почнах да свиквам. Поне мириша на мъж а на черното ако си на по-далече от 3 метра, за да ме подушиш, не му личи. Златка каза, че ще се видим не след 2 седмици, а след 3 щото гащите ще са и в пералнята тогава. Хихихихи - това май е намек !

СЕДМИЦА 2ра

Майка ми ме изгони от къщи защото Шаро бил умрял от смрадта.Аз какво съм му виновен че ми душеше задника ! Сега живея в градинка и открих своето призвание - играя хек и пия бира - това е животът и мисля така да си го прекарам !

СЕДМИЦА 3та

Днеска ми е срещата със Златка - мериша достатъчно . . . май и без да искам не се обръснах - имам мустаци почти като нейните.
ООО тя не си е сменила дънките и косъмчета се подават от крачола - ВИВА ЛА МЕТЪЛ тя е богиня - устата и смърдеше на бъчва като ме целуна - КАКВА ЖЕНА !

Да го .... чалгата явно има свят в който важното е да миришеш и да не можеш нищо - мисля да работя нищо и да играя хек - поне е забавно !




Leave a Reply.


:)